OTTHONI ÁPOLÁS / Otthoni Ápolás
Kozmetikai kezelések után minden esetben szívesen adunk javaslatot az otthoni bõrápolással kapcsolatban. A megfelelõen kiválasztott tisztító tej, tonik, nappali- és éjszakai krém, szérum, szemránckrém továbbviszi és meghosszabbítja a kabin kezelések hatását.

A szükséges termékek üzletünkben megvásárolhatóak.
Kozmetikai kezelések után minden esetben szívesen adunk javaslatot az otthoni bőrápolással kapcsolatban. A megfelelően kiválasztott tisztító tej, tonik, nappali- és éjszakai krém, szérum, szemránckrém továbbviszi és meghosszabbítja a kabin kezelések hatását.
OTTHONI BÕRÁPOLÁSRA JAVASOLJUK
REVITALIZÁLÓ KÚRA OTTHONRA
A 4 szérumból álló 28 napos kúra kivételes regeneráló és öregedést gátló program otthonra. A nem tökéletesen mûködõ bõr visszanyeri energiáját és visszaáll normális mûködése. A négy hét elteltével a bõr képes lesz saját forrásait mozgósítani ahhoz, hogy ismét ragyogó legyen. A kúra során az egymás hatását erõsítõ szérumok oxigénnel látják el, intenzíven táplálják, hidratálják, nyugtatják a bõrt. A vitalizáló kúra hatására csökkennek a ráncok, a szövetek feszesebbé válnak, a bõr sima és lágy lesz.


OTTHONI BÕRÁPOLÁSRA JAVASOLJUK FÉRFIAKNAK
Visage 900
Arctisztító zselé borotválkozás elõtt.


HYDRATANT 901
Borotválkozás után gyorsan beszívódik és optimálisan hidratálja, védi és táplálja a bõrt egész napon át.


ANTI-AGE 902
Öregedést gátló krém. Reggel és/ vagy este vigye fel a bõrre, a ráncok tompulnak az arcvonások kisimulnak.


YEUX 903
Szemkontúr frissítõ zselé. Frissíti és hidratálja a szem környékét.