OTTHONI ÁPOLÁS / Napozó termékek
Kozmetikai kezelések után minden esetben szívesen adunk javaslatot az otthoni bőrápolással kapcsolatban. A megfelelően kiválasztott tisztító tej, tonik, nappali- és éjszakai krém, szérum, szemránckrém továbbviszi és meghosszabbítja a kabin kezelések hatását.
Napozáshoz
SOIN PROTECTEUR VISAGE 192 (SPF 6)
Öregedést gátló napozókrém arcra, alacsony védõfaktorral. A már barna, napozást jól tûrõ bõrre ajánlott, megvédi az UV sugarak káros hatásától. Halványítja a piros foltokat és megnyugtatja a napsugarak által irritált bõrt. Védi a bõr lipidtartalmát, valamint az elasztin és kollagén rostokat. Kiváló hidratáló hatóanyagokat tartalmaz. Megvédi a bõrt az idõ elõtti öregedéstõl. Napozás elõtt kenje be arcát. Ha hosszabb ideig napozik, használja többször.


SOIN PROTECTEUR VISAGE 193 (SPF 20)
Öregedést gátló napozókrém arcra, közepes védõfaktorral. A napozásra érzékeny bõrûeknek ajánlott. Halványítja a piros foltokat és megnyugtatja a napsugarak által irritált bõrt. Serkenti a bõr természetes regenerációját. Megvédi a bõrt az idõ elõtti öregedéstõl. Azonnali és hosszantartó hidratációt biztosít. Napozás elõtt kenje be arcát. Ha hosszabb ideig napozik, használja többször.


SOIN PROTECTEUR VISAGE ET CORPS 196 (SPF 25)
Napozókrém arcra és testre, közepes védõfaktorral. A napozásra érzékeny bõrûeknek ajánlott. Világos bõrûek is nyugodtan használhatják. Megvédi a bõrt az idõ elõtti öregedéstõl. bNapozás elõtt kenje be arcát és testét. Ha hosszabb ideig napozik, használja többször.


Napozás után
SOIN APRÈS-SOLEIL VISAGE ET CORPS 198
Napozás utáni arc és testápoló krém. Hidratálja és regenerálja a napozás által igénybevett bõrt. Halványítja a piros foltokat és megnyugtatja a napsugarak által irritált bõrt. Serkenti a bõr természetes regenerációját. Megvédi a bõrt az UV sugarak okozta idõ elõtti öregedéstõl. Védi a bõr lipidtartalmát, valamint az elasztin és kollagén rostokat. Azonnali és hosszantartó hidratációt biztosít. A bõr egyenletes, sima és lágy lesz tõle. Napozás után kenje be arcát és testét. Nyaraláskor éjszakai regeneráló krémként is használható.


Nap nélkül
AUTOBRONZANT VISAGE ET CORPS 197
Önbarnító krém arcra és testre. Természetes és egyenletes barnaságot biztosít napozás nélkül. Intenzíven ápol és hidratál. Nem tartalmaz UV szûrõt. Használata elõtt radírozza le bõrét, a tökéletesen tiszta bõrre egyenletesen kenje fel.


POUDRE SOLEIL 191
Finom, selymes és lágy púder, hidratálja és táplálja a bõrt. Nagyon jól tapad a bõrhöz, a smink tartóssá válik. Tökéletesíti a napozás hatását, a bõr finom, rugalmas és ragyogó lesz. Ecset segítségével vigye fel az arcra és dekoltázsra.