OTTHONI ÁPOLÁS / Arcápolás
Kozmetikai kezelések után minden esetben szívesen adunk javaslatot az otthoni bőrápolással kapcsolatban. A megfelelően kiválasztott tisztító tej, tonik, nappali- és éjszakai krém, szérum, szemránckrém továbbviszi és meghosszabbítja a kabin kezelések hatását.
Luxustermékek
CRÈME LUXE 1000


CRÈME SUCCÈS HYDRATANTE 1005
Erõsen hidratáló, tápláló és regeneráló nappali krém. Anyaga olajos és lágy, hidratáló hatóanyagokat tartalmaz, melyek megõrzik a bõr rugalmasságát, tompítják a kiszáradás okozta ráncokat. Puhává varázsolja a bõrt, megelõzi a ráncok kialakulását. A mélyen regenerált és hidratált bõr visszanyeri rugalmasságát és feszességét.


SÉRUM LUXE 1010
Hidratáló és öregedést gátló szérum, gazdag tápláló anyagai (kaviár kivonat, mikronizált arany részecskék, Retynol-A) kivételes hidratálást és teljes luxus érzetet biztosítanak. Táplálja és energiával látja el a bõrt, véd a stressz különbözõ formáitól.


CRÈME HYDRA-LUXE 1006
Nappali és éjszakai krém, anyaga lágy és ultra könnyû, fokozatosan szívódik be, feszesebbé teszi a bõrt. Igazgyöngyökbõl nyert nyomelemek fokozzák a bõr rugalmasságát, erõsítik ellenálló képességét. Intenzíven és hosszantartóan hidratál, védi a bõrt a korai öregedéstõl.


SÉRUM HYDRA-LUXE 1012
Nappali és éjszakai szérum az erõsen vízhiányos bõrre, optimális koncentrációban tartalmaz hidratáló és védõ hatóanyagokat.
Hosszú távon szabályozza a bõr hidratáltsági szintjét, erõsíti védekezõképességét, mely láthatóan feszesebb és tónusosabb lesz.


MASQUE HYDRA-LUXE 1031
Hidratáló és regeneráló maszk, fokozatosan szívódik be a bõrbe, kisimítja a vonásokat és felemeli az arckontúrt. Azonnal és tartósan hidratálja a kiszáradt bõrt, láthatóan finomabbá teszi a bõrfelszínt.


ÉLIXIR HYDRA-LUXE 1013
Szépség elixír nappalra és éjszakára, anyaga egy ultra könnyû olaj, mely koncentráltan tartalmaz értékes mikronizált alga kivonatot.
Ez garantálja a bõr hidrolipid egyensúlyát, és tökéletesen védetté válik a káros külsõ hatásokkal szemben.


Masque Succés Lumiére 1030
Tápláló, regeneráló luxus maszk.
Aktív hatóanyagaival táplálja és azonnal energiával tölti fel a fáradt, stresszes fakó bõrt. Az OCPF-komplex hatóanyagnak köszönhetõen erõsíti a bõr kötõszövetét, az Oxydiva-komplex pedig serkenti az antistesszhormon képzõdését. Alkalmazásával a bõr ragyogóvá válik.


Démaquillant Luxe 1050
Luxus arctisztító tej lótusz effekttel.
Alkalmazásával már a tisztítás által is védi a bõrt az idõ elõtti öregedéstõl (lótuszeffekt). Gyengéden, ugyanakkor mélyen tisztít, az erõs sminket is maradéktalanul eltávolítja. Nyugtatja a bõrt, visszaadja természetes kiegyensúlyozottságát, a kimerült bõrt rögtön frissé és ragyogóvá teszi.


Tonique Luxe 1060
Alkoholmentes luxus arctonik.
Hatóanyagokban rendkívül gazdag termék, kiválóan és azonnal láthatóan hidratál, megfelel a legkényesebb igényeknek is. Nyugtatja a bõrt, visszaadja természetes kiegyensúlyozottságát, a kimerült bõrt rögtön frissé és ragyogóvá teszi.


Créme Succés Contour Yeux 1020
Selymes és lágy állagú krém a fáradtság és öregedés tüneteinek kezelésére a szemek körül.


Arctisztítás
Lágy arctisztító tej n° 6
Olajos tej, mely alaposan tisztít, eltávolítja a sminket és finom réteget képez a bõrön.
Kiszerelés: 200 ml-es flakonban


Tonik n° 16
Természetes növényi illatanyagot tartalmazó alkoholmentes lotion, mely megnyugtatja, lággyá varázsolja a bõrt, ugyanakkor tökéletesen eltávolítja a sminket.
Kiszerelés: 200 ml-es flakonban


CRÈME DÉMAQUILLANTE TENDRESSE 210
Bársonyos és olajos állagú, arcra és szemre egyaránt használható sminklemosó. A bõr érzékenységét csökkentõ komplexet tartalmaz, melynek fõ alkotóelemei a Lotus és Calmosensine kivonat. Megnyugtatja, és kíméletesen tisztítja az érzékeny és finom bõrt. Tiszta, friss és hidratált lesz tõle a bõr.


LOTION BRUME TENDRESSE 211
Frissítõ permet, mely megnyugtatja a bõrt. Alkohol- és illatmentes formula, melyet a bõr igen jól tolerál. Lotus kivonatot tartalmaz, mely csillapítja az esetleges irritációt és a felhevültség érzetét. Tökéletesen tisztítja az érzékeny bõrt. Hidratál és frissít.


Hidratáló sminklemosó – arcra és szemre n° 85
Ez az illatmentes és színtelen gél-emulzió kíméletesen távolítja el a sminket az arcról és szemekrõl a benne rejlõ lágy, nem zsíros olajnak és különleges anyagának köszönhetõen, mely félig olajos, félig krémes. Használatától a bõr tiszta lesz, megõrzi lágyságát, frissességét és hidratáltságát.
Kiszerelés: 200 ml-es flakonban


Hidratáló lotion n° 86 B
Könnyû, kékes-zöldes színû lotion, mely Coglynectine-t tartalmaz, amitõl bõre lágy lesz, ugyanakkor tökéletesen tisztít.
Kiszerelés: 200 ml-es flakonban.


MOUSSE LACTÉE PURETÉ 600
Könnyû és lágy habzó anyagú sminklemosó. Kíméletesen tisztítja a bõrt és eltávolítja a felesleges faggyút. Tökéletesen tiszta és világos tónusú lesz tõle a bõr.


LOTION POUDRE PURETÉ 601
Matt tónust biztosító, ásványi anyagokat tartalmazó kétfázisú, frissítõ lotion. Tökéletesen tisztít és összehúzza a pórusokat. Matt és ragyogó lesz tõle a bõr.


Nappali ápolás
Creme Plein Air nappali krém n°14
Nappali krém, mely fokozottan védi a finom és száraz bõrt a hideg, a szél és az UV sugárzás ellen.
Kiszerelés: 50ml-es tubusban


Intenzív hidratáló-tápláló krém n° 96B
Balzsamszerû, nagyon gazdag krém, mely hidratál, táplál és véd, ezáltal kompenzálja a száraz ill. helyenként száraz bõr víz- ill. lipidhiányát. Különösen ajánlott nagyon száraz bõrre.
Kiszerelés: 50 ml-es tégelyben


Intenzív hidratáló krém n° 96
Finom és olajos, színtelen, enyhén illatosított emulzió, mely azonnal komfort érzetet biztosít a bõrnek, lággyá varázsolja és 24 órán keresztül hidratálja.
Kiszerelés: 50 ml-es tégelyben


FLUIDE JOUR FERMETÉ INTENSE 154
Könnyû állagú, védõ és feszesítõ folyadék nappali használatra. Feszesítõ, energizáló és regeneráló hatóanyagokból álló komplexet tartalmaz. Védi a bõrt az UV sugárzástól és a káros környezeti hatásoktól. Feszes és tónusos lesz tõle a bõr.


Speciális krém száraz bõrre n° 17B
Védi és nyugtatja a bõrt, halványítja a piros foltokat. Formulája ugyanakkor erõsíti a hajszálereket.
Kiszerelés: 50 ml-es tégelyben


CRÈME APAISANTE TENDRESSE 213
Finom állagú nyugtató, védõ és tápláló krém. Lotus és Calmosensine kivonata révén csökkenti a bõr érzékenységét. Komfort érzetet biztosít és erõsíti az érzékeny, könnyen irritálódó bõrt. Táplál, regenerál és kiegyensúlyozottá teszi a legérzékenyebb bõrt is azáltal, hogy javítja tolerancia küszöbét. A bõr lágy és rugalmas lesz, azonnal visszanyeri komfort érzetét.


Pureté matt tónust biztosító folyadék n°603
Folyékony zselé, mely megakadályozza, hogy a bõr zsírosan fénylõ legyen és normalizál. A kevert és zsíros bõrnek is matt tónust biztosít és hosszan hidratál. A bõr finom és egyenletes lesz tõle.
Kiszerelés: 75 ml-es tubusban.


Pureté szabályozó krém n°604
Könnyû és bárosonyos krém-emulzió, mely szabályozza a hidratáltságot, normalizál és matt tónust biztosít a kevert bõrnek. A bõr visszanyeri frissességét, fényét és komfort éretét.
Kiszerelés: 50 ml-es tégelyben.


Pureté korrektor n°606
Színezett termék, mellyel teljes biztonságban kezelhetõk a bõrhibák. Olajos és illatmentes formulája kezeli és szárítja, ugyanakkor elfedi a bõrhibákat. Kisebb pattanások esetén nélkülözhetetlen társunk!


Fluide Matité Velours 301
Matt hatást biztosító könnyû, friss és bársonyos krém nappali használatra, zsíros és tisztátalan érett bõrre.


Créme Matité Velours 300
Bársonyos, matt hatást biztosító nappali és/vagy éjszakai krém.

Ajánlott vegyes vagy zsíros, stresszes és érett tisztátalan bõrre. Felszívja a felesleges faggyút, ezáltal matt hatást biztosít, a bõr nem csillog, visszanyeri egyensúlyát, ragyogóan friss lesz hosszú ideig. Serkenti és aktivizálja a sejtek anyagcseréjét, azonnal és hosszantartóan hidratál. Friss és ragyogó lesz tõle a bõr.


CRÉME LIFT CONFORT DE JOUR 801
Ez a könnyû, zselészerû krém új energiával tölti fel a bõrt, mely így láthatóan visszanyeri vitalitását és erejét.


Éjszakai ápolás
Regeneráló krém n° 5
Éjszakai regeneráló krém, mely tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy bõre szép, lágy és finom legyen. Öregedést gátló hatású, kisimítja, regenerálja és megszépíti az érett száraz ill. érett, nagyon száraz bõrt.
Kiszerelés: 50 ml-es tégelyben.


Szuper Regeneráló krém n° 5B
Intenzív krém, mely nyugtató és bõrállag javító elemeinek köszönhetõen regenerálja a bõrt. Gátolja az érett, száraz bõr öregedését.
Kiszerelés: 50 ml-es tégelyben.


CRÈME FERMETÉ INTENSE 150
Olajos éjszakai krém. Feszesítõ és dinamizáló hatóanyagai révén védi a vitalitását és tónusosságát vesztett bõrt a megereszkedéstõl. Helyreállítja és stimulálja a tartó rostok termelõdését. Tónusos, feszes, rugalmas és lágy lesz tõle a bõr.


CRÈME FERMETÉ PROFILIFT 250
Bõrfeszesítõ és öregedést gátló, lágy és kellemes krém. A bõrfelszínt 3 dimenzióban modellálja. 3 D Firmliner anyagot tartalmaz, mely helyreállítja a tartószövetek belsõ anyagát. Megóvja a bõrt a megereszkedéstõl, feltölti, feszessé teszi. Teltebb lesz tõle a bõr és visszanyeri fiatalos kontúrját.


PRINCIPE NUTRI-ACTIF 89
Kellemes olajos éjszakai krém. Tartósítószert nem tartalmaz. Mikrorészecskéi tele vannak tápláló és hidratáló hatóanyagokkal, melyek fokozatosan szabadulnak fel a bõrben. Kellemes lágy krém, mely értékes lipideket tartalmaz. Ezektõl a bõr lágy, feszes és sima lesz. A benne lévõ hatóanyag koktél szabályozza a hidratáltsági szintet és tompítja az öregedés tüneteit. Esténként vigye fel a tökéletesen megtisztított arcra és nyakra, lágyan masszírozza be. Rövid idõ alatt maradéktalanul beszívódik, ezért ideális nappali ápolókrémként is a nagyon száraz bõrre (nem tartalmaz napvédõt). A bõrfelszín szerkezete finomabb és szabályosabb lesz. Az apró ráncok kisimulnak. A bõr hidratált, táplált és regenerált lesz.


CRÉME LIFT CONFORT 800
Öregedést gátló, lifting hatású éjszakai krém a fáradt, energiát vesztett bõrre.


Maszkok és radirok
Kímélõ bõrradír n° 41
Kímélõ, radírozó krém, mely finommá, egyenletessé teszi a bõrfelszínt. Lággyá varázsolja a bõrt és tökéletesen tisztítja. Tisztátalan kinézetû, sötét tónusú bõrre ajánlott.
Kiszerelés: 50 ml-es tubusban.


GOMMAGE DÉLICATE TENDRESSE 212
Lágy radírozó krém, a különösen érzékeny és könnyen irritálódó bõrre ajánlott. Jojoba mikrogyöngyöket tartalmaz, melyek lehetõvé teszik a kíméletes radírozást. A Lotus és Calsomensine kivonat csökkenti a bõr érzékenységét. Az arcszín újra ragyogó lesz.


Masque Souple n° 2
Lágy és krémes maszk, mely kíméletesen tünteti el az éjszaka folyamán a bõrfelszínen felszabaduló szennyezõdéseket. A bõr friss és tiszta lesz tõle.
Kiszerelés: 50 ml-es tégelyben


MASQUE FERMETÉ INTENSE 153
Feszesítõ maszk, melytõl azonnal ragyogó lesz a bõr. Energizáló komplexet tartalmaz, mely beindítja a sejtek mûködését. Stimulálja és tonizálja a bõrt. Erõsíti, frissíti a bõrt, visszaadja fényét.


Hideg hidratáló maszk n° 92
Friss illatú, fehér színû krém maszk, melynek célja a dehidratáltság megelõzése ill. megszüntetése. Használatától a bõr azonnal és tartósan telt és hidratált lesz; visszanyeri lágyságát. A ráncok kisimulnak, tónusa ragyogó lesz.
Kiszerelés: 75 ml-es tubusban


Hideg maszk szemre n° 95
Ez a rendkívül olajos krém-maszk azonnali frissességet és felüdülést biztosít. Mivel hatóanyagai fokozatosan szabadulnak fel, hatása azonnalérezhetõ, ugyanakkor hosszantartó. A szemkontúr bõre azonnal hidratált lesz, a ráncok mélysége csökken, a táskák és karikák kevésbé látszanak.
Kiszerelés: 30 ml-es tubusban


NANO-MASQUE CAVIAR 81
Barackszínû intenzív tápláló krémmaszk. Intenzív tápláló hatása azonnal érzõdik és hosszan tart. Fáradt, vitalitását vesztett és stresszhatásoknak kitett bõrre ajánlott. Esténként az alapos arctisztítás után maszkként alkalmazva vastagon kenje fel, 10 perc után a felesleget papírtörlõvel távolítsa el, vagy hagyja krémként hatni egész éjszaka. A bõr lágy, rugalmas, ellenállóbb lesz és javul víztároló képessége, regenerálódik és táplált lesz.


Masque Révélature Clarté 302
Intenzív tisztító maszk, zsíros és túlzott faggyútermelésre hajlamos érett bõrre.


Extra ápolás
Intenzív ránctalanító krém n°91
Gel-émulsion fondant, glissant qui se caractérise par une surconcentration d'actifs performants pour une action anti-rides, hydratante* et tonifiante extrême et un effet protecteur, permettant de prévenir et atténuer rides, ridules, perte de souplesse et de fermeté : des résultats visibles en 15 jours.
Kiszerelés: 50ml tubusban

* az epidermisz felsõ rétegeit


Intenzív hidratáló szérum n° 98
E szérum speciális hatása révén azonnal és tartósan helyreállítja bõre hidratáltságát, s ez a hatás szemmel látható.
Kiszerelés: 25 ml-es csepegtetõs flakonban


SÉRUM INFINIE TENDRESSE 214
A hiperérzékeny és könnyen irritálódó bõr érzékenységét csökkentõ koncentrátum. Lotus és Calmosensine kivonata csökkenti a bõr érzékenységét. Megnyugtatja a bõrt, csökkenti gyulladtságát és megszünteti a kellemetlen tüneteket.


CONCENTRÉ CONTOUR VELOURS 99
Bársonyos szérum, mely új életre kelti a szemkörnyék bõrét. Öregedést gátló, hidratáló, fáradtság jeleit enyhítõ, és védõ hatóanyagokat tartalmaz. Feszesíti, kisimítja a bõrt, gátolja öregedését. A tekintet fiatalos, ragyogó és fénylõ lesz. A szokásos szemápoló alá kenjük fel.


CRÈME NUTRI-CONTOUR 93
Szemkontúr krém, védi és kisimítja a szemkörnyék bõrét azáltal, hogy optimálisan hidratál és feszesít. Finom és olajos krém, mely kiváló hatóanyagokat tartalmaz, melyek a vitaminokkal együtt megvédik a bõrt a stressz és a káros környezeti tényezõk okozta negatív hatásoktól. Finom rétegben kenje fel reggel és este a szemkörnyék megtisztított bõrére. A szemkontúr táplált, hidratált és feszes lesz. Az apróbb ráncok halványulnak.


Réponse Pureté Express 304
SOS zselé-kezelés, mely azonnal és hatékonyan tünteti le a bõr tisztátalanságait.


SÉRUM LIFT CONFORT 802
Ez a feszesítõ szérum gyorsan behatol a bõrbe, ahol hatékonyan energetizál, feszesíti és erõsíti a bõrt. A bõr visszanyeri vitalitását és ragyogását.


Kúrák
CURE INTENSIVE PROFILIFT 251
4 hetes bõrfeszesítõ és öregedést gátló kúra (fokozza a Créme Profilift 250 hatását). Anyaga finom és selymes. A benne lévõ 3D Firmliner helyreállítja a tartószövetek belsõ anyagát, a kapszulába zárt Retynol pedig ránctalanító hatású. 28 nap elteltével kivételes eredményt érünk el: feszes lesz a bõr, a ráncok feltöltõdnek, az arc modellált lesz.


CURE REVITALISANTE CELLULE 44
4 hetes regeneráló és öregedést gátló kúra. Nagy hatékonyságú formulákat tartalmaz, melyek egymás hatását fokozzák. Energiával tölti fel a bõrt és helyreállítja mûködését. Revitalizálja és ragyogóvá varázsolja a bõrt.