KOZMETIKAI TETOVÁLÁS / Utókezelés
A frissen készült kozmetikai tetoválás 3-4 árnyalattal sötétebb a végleges eredménynél. Annak érdekében, hogy a bejuttatott festék jól beépülhessen a bõrbe, az alábbiakat kell betartani:

Egy hétig kerüljük a direkt napot es szoláriumot, az elsõ napokban tartózkodjunk az uszoda es szauna használatától. Ne tegyünk felvizes borogatást, ami feláztathatja a bõrt.

Nagyon fontos a kezelt felület puhán tartása, hogy a festék ne száradhasson ki, ezért használjunk naponta többször Bepanthen krémet, amely amellett, hogy puhán tartja, A és E vitamin tartalmánál fogva regenerálni is segíti a bõrt, a benne levõ panthenol pedig nyugtatja.

Amennyiben herpeszre érzékeny, szájkontúr tetoválás esetén a megelõzes érdekében szedje 3 napon keresztül herpesz elleni készitményét.

A kb. 4-5. napon leváló felesleges festéket nem szabad lekaparni, ledörzsölni, várják ki türelemmel, amíg magától leesik a varr. Ekkor túlságosan világosnak tûnhet a szín, de ez az elkövtekezõ 2 hétben lassan erõteljesebbé válik.

A korrekcióra legelõször az elvégzett munka után 4 héttel kerülhet sor, hogy ezalatt a bõr regenerálódhasson, de 3 hónapon belül, hogy a korrekció során bejuttatott festék meg a bõr azonos rétegébe jusson.
Díjmentes KORREKCIÓ
ismétlő, megerősítő tetoválás, 3 hónapon belül
FRISSÍTÉSI KEDVEZMÉNYEK
Kizárólag a szalonomban , általam készült sminktetoválásra vonatkoznak!
1 alkalmas - 30% kedvezménnyel
frissítés 2 éven belül
2 alkalmas - 15% kedvezménnyel
1 tetoválás,+ 1 korrekció, frissítés 2 éven belül